Babykamer inspiratie

Zoals geschreven in deze blog is de babykamer een project waar mijn man en ik graag onze tijd en aandacht in steken. Pinterest en Instagram hebben ons goed geholpen om te bepalen wat we ongeveer wilden. Op deze pagina heb ik mijn favorieten verzameld en shoplinkjes toegevoegd.Ik hoop dat het jou ook nog op leuke ideeën kan brengen! 

De eerste stijl die ik hier uitlicht noem ik zelf 'Romantisch Scandinavisch'. Naast het monochrome (zie het tweede gedeelte van dit artikel) spotte ik de laatste tijd ontzettend mooie kamers onder de hashtag #nordicnursery of #nordickidsliving op Instagram. Accounts van o.a. @nordic_kids_living, @mamma.karita en @malin.nordby maken mij ontzettend vrolijk! Hoewel ik het in zijn totaliteit net iets te druk vind voor in ons eigen huis, ben ik echt verliefd op de kleuren en accessoires die gebruikt worden. Hieronder een impressie en meteen wat leuke shoplinkjes*!  

Scandinavisch-Romantisch

zoektermen/hashtags voor Pinterest/instagram:

 nordic - scandinavian -  nordickidslviing - nordic living - nordic decor - nodrci nursery 

Stijl 1

Shoppen in deze stijl? Misschien kunnen deze linkjes* je helpen!

Klamboe Jollein

€39,95

Nijntje XL

€199

Birth poster

€70

Pioen-stickers

€99

Sebra-ledikant

€799

Bopita ledikant

€259

Kidsdepot

€39,95

Strakke vormgeving, weinig poespas, ruimtelijk, pasteltinten gecombineerd met veel zwart en wit. Ja, dat monochrome vind ik ook wel wat! De kamers ogen licht, ruimtelijk en geordend en tevens ontzettend gezellig! Ook dit is eigenlijk een typische 'Scandinavische Stijl', waar niet voor niets veel mensen dol op zijn! Kijk naar de afbeeldingen en oordeel zelf, daar wil je toch zo je kindje laten slapen? 

Monochrome-Kids 

zoektermen/hashtags voor Pinterest/instagram:

monochrome - monochrome nursery - blackandwhtie -monochrome kids - mynordichome - kidsroomdesign

Stijl 2

Shoppen in deze stijl? Misschien kunnen deze linkjes* je helpen!

Eames replica

€79,95

Lightbox

€14,95

Deco-ladder

€59,95

Letterslinger

€12,95

Opbergzak

€7,95

Muurstickers 

€12,95

En... heb je leuke ideeën gekregen? Ik hoop het! Veel succes met het inrichten van jullie baby/kinderkamer!

* Foto's & Linkjes: Deze post is niet gesponsord. Afbeeldingen zijn gevonden via Pinterest, ik ben niet de rechtmatige eigenaar. Shoplinkjes zijn geplaatst op 8-04-2018; ook hier kan geen recht aan worden ontleend.