Je groeiboekje Personaliseren 

Pimp-je-boekje-in-vijf-minuten

Het groeiboekje van Lòren zie ik vaak niet goed zitten in haar tas. Daarom dacht ik, ik moet het wat meer laten opvallen.

In eerste instantie had ik een hoes van leer gemaakt (op dezelfde werkwijze als deze) maar toen paste het plastic er niet meer goed omheen, niet handig gezien de losse briefjes die ik daar vaak in steek. Dus, weer even old-school aan het boekenkaften gegaan. Met stevig papier van ByBird.nl heb ik de buitenkant netjes gekaft en met een mooie goudfolie sticker van Mommies&Miracles heb ik haar naam op de voorkant geplaatst.

Easy as that. Voor de echte beginners een beknopte handleiding:

1. Meet het papier uit. Leg het boekje in het midden en vouw het papier naar binnen. Knip precies in het midden een 'V' uit zodat je het netjes kunt vouwen. De zwarte driehoekjes op onderstaand plaatje geven aan waar je een hoekje uit moet knippen. Tevens zie je de vouwlijnen.

 

Je kunt met een stukje plakband of washitape het papier vastplakken zodat het niet verschuift. Zodra het papier vastzit kun je het plastic hoesje hier weer overheen schuiven. Tot slot plak je de sticker met naam op de voorkant, et voilá, een vrolijkere versie van het groeiboekje! Op het CB vonden ze het in ieder geval erg leuk ;) 

Oja: doordat je de sticker op het plastic plakt, kun je het papier nog makkelijk vervangen mocht het scheuren of niet mooi meer zijn!