Over Ell-Mini 

Leuk dat je wat meer wilt weten!

Ik zal kort wat over mijzelf en over het ontstaan van de website vertellen. 

Ik ben 32 jaar, werk in het Voortgezet Onderwijs en heb daarnaast erg veel hobby's, stilzitten is zeg maar niet echt mijn ding! 

Al sinds ik klein was, was ik ook altijd graag aan het knutselen: tekenen, plakken, verven.. Dat is eigenlijk nooit echt weggegaan.

Wanneer ik het erg druk heb op mijn werk merk ik dat ik het fijn vind om 's avonds iets met mijn handen te doen, even uit het hoofd zeg maar!

Toen de zwangerschap van Lòren zich aankondigde wist ik ook meteen dat ik voor haar veel spulletjes zelf wilde gaan maken.

Deels omdat ik kritisch ben qua kinder- en babyspullen, maar ook omdat ik weer echt een doel had om iets te maken.

Uit mijn omgeving kwamen veel leuke reacties. Mijn prive Instagram wilde ik niet spammen met babyspullen, dus ik begon in februari 2018 met Ell Mini. Ook daar werd enthousiast gereageerd op de kleertjes die ik had gemaakt.

Gezien webdesign en fotografie ook tot mijn hobby's behoren,

ben ik deze DIY-site gestart.

Met mijn tutorials en tips hoop ik andere ook te kunnen inspireren en stimuleren om zelf aan de slag te gaan; het is niet alleen heel erg leuk, het is ook praktisch en het is fijn om wat om handen te hebben gedurende bijvoorbeeld je zwangerschapsverlof!

Mij heeft het in ieder geval lekker bezig gehouden. 

Nu ik weer aan het werk ben probeer ik 1 á 2 dagen per week ook tijd te besteden aan mijn website en blog. Dit varieert van het fotograferen van spulletjes, het uitwerken van tutorials, het plannen van mijn Instagram feed en het beantwoorden van berichtjes en mail.

Lòren (onze lieve dochter) gaat echter altijd voor. Het kan dus soms even duren voor een tutorial online staat of ik heb gereageerd op een berichtje. 

 

In de toekomst hoop ik deze website nog veel meer uitgebreid te hebben. In mijn hoofd zitten nog zo'n miljoen ideeën. Wat me erg gaaf lijkt is dat 'Ellmini' een begrip wordt voor creatieve moeders en mama's to be.

Een platform waarop je kan rondstruinen voor ideëen en inspiratie. Wie weet koppel ik er in de toekomst nog wel een webshop aan waar je spulletjes voor de DIY's kunt bestellen of wellicht komt er nog ooit een gelimiteerde oplage van de kleding die ik heb gemaakt (Je wil niet weten hoe vaak ik de vraag al heb gehad of ik ook verkoop...Voorlopig niet dus, want ik vind productie-naaien zelf totaal niet aantrekkelijk!)

Maar voor nu is het goed zoals het is.

 

Mocht je ooit meer willen weten, schroom niet om het te vragen. Verder wil ik je veel plezier en succes wensen met de tutorials.

Ook leuk als je me volgt op Facebook & Instagram! 

 

Liefs Ellen