top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEll Mini

Baby Ruffle-Dress online!

Bijgewerkt op: 5 jun. 2018
Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar hij is er, tutorial nummer 2!

Een super schattig babyjurkje met ruffles (of froezels zoals mijn moeder zou zeggen) aan de mouwen. Ik heb dit jurkje nu al verschillende keren gemaakt. Mijn favorietjes zijn toch wel die met de panterprint en het jurkje met de zwanenprint. Zelfde patroon, totaal verschillende uitstraling.


Gezien ik zelf voorheen lang heb lopen stoeien met het netjes aanzetten van een halsboordje, heb ik voor jullie een video gemaakt waarin je kan zien hoe dit moet, zodat dit hopelijk snel goed gaat. Mijn video-bewerk-skills zijn nog niet optimaal, maar mocht ik in de toekomst meer tutorials gaan ondersteunen met video's, verdiep ik me er tegen die tijd wel in. De link naar de patroontjes, het stof en de video vind je allemaal op de website onder het kopje 'sew it yourself --> baby ruffle-dress'.


Voor volgende week heb ik een tutorial voor een tuinbroekje (oftewel 'Salopette' zoals het veel genoemd wordt) gepland staan. Dit wordt ook mijn eerste salopette, dus ik ben zelf ook erg benieuwd naar het eindresultaat...


Hopelijk tot volgende week!


Liefs, Ell


PS: het probleem met de verkleinde mobiele weergave wordt zo snel mogelijk opgelost. Het probleem komt door het doorverwijzen van mijn website-maker (wix.com) naar mijn domein (ellmini.nl). Ik verwacht dat ik dit over een week opgelost heb, excuses voor het ongemak!
709 weergaven

Σχόλια


bottom of page