top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEll Mini

Opgeruimd staat netjes!Een tijdje terug wees een andere mama-to-be mij op deze hack. Of die niet in een tutorial kon komen? Nou ja.. u vraagt wij draaien ;)

Nee zo is het natuurlijk niet..

Deze tutorial had ik zelf ook al enige tijd in gedachten gezien ik niet houd van allerlei plastic verpakkingen op mijn commode. Op een simpele manier kun je deze wegwerken met restjes stof (ik had nog net genoeg van deze wafelstof over na het maken van het box-kleed en de baby-deken) en ik heb voor jullie een simpele beschrijving gemaakt.

In principe zijn het niet meer dan 4 gestikte naden!

Wel zijn er ontzettend leuke ideeën te vinden om dit soort zakjes te pimpen, zoek maar eens op Pinterest op 'tissue cover diy'.


Voor in mijn luiertas wil ik nog wat zakjes maken van PU-leer.. Deze zal ik uiteraard op Instagram laten zien wanneer ze klaar zijn. De werkwijze zal dezelfde zijn zoals ik in deze nieuwe tutorial voor jullie heb beschreven.

Mocht je nu geen naaimachine hebben, dan denk ik dat deze ook best zonder kan lukken hoor. Het duurt dan wat langer, maar het is zeker mogelijk!


Nog een kleine opmerking tot slot:

Nu ik verlof heb.. heb ik natuurlijk meer tijd om te 'knutselen' en vind ik het fijn om spullen te kunnen laten liggen. Ik ben dus met mn hele stash naar de zolder verhuist. Super fijn.. nadeeltje is het licht daar... Maar 1 dakraam en 1 grote lamp.. dus de foto's van de tutorials zijn wat minder helder... excuses daarvoor!


Liefs Ellen!


475 weergaven

Comments


bottom of page