top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEll Mini

Suspender-broekje & Summer-break


Dit is een van mijn favorieten! Een tijdje terug had ik al een grijs gestreepte gemaakt, maar de tutorial had ik nog niet uitgewerkt.

Vanmorgen toch even de tijd gevonden (alhoewel tijd.. meer de puf!) om nog een broekje uit te werken voor een tutorial.

Je vindt deze tutorial via deze link!
Voor nu is dit even de laatste sewing-tutorial deze zomer: over enkele weken (of dagen?) verwachten wij onze kleine dame en de eerste weken zal ik het daar druk genoeg mee hebben.

Als straks het weer wat minder zonnig wordt, hier thuis de rust is wedergekeerd en ik me heb kunnen settelen in mijn nieuwe ritme, is het wel mijn bedoeling om verder te schrijven;

Ik heb nog een heleboel leuke gratis patroontjes liggen (vaak vanaf maat 62/68) van o.a. jurkjes, rompers en bloomers die ik graag met jullie wil delen!


Wel zal ik deze zomer op Instagram <redelijk> actief blijven met leuke budgettips rondom knutselen en D.I.Y's, zal er af en toe een blog verschijnen (heb er nog eentje klaar staan over een alternatief zwangerschapsdagboek o.a.), wat leuke babykamer/spullen foto's en natuurlijk af en toe een kijkje in het nieuwe leven van Ell PLUS mini.... gek idee hoor! En wel fijn als ik straks gewoon haar naam mag gaan noemen, mini is zo nietszeggend haha...!


Ik hoop dat alle creatievelingen nog even vooruit kunnen met de tutorials van deze website en dat jullie me fijn blijven volgen!!


Voor jullie allemaal; een hele fijne zomervakantie! Geniet lekker samen met de mensen om je heen, geniet van de fijne kleine dagelijkse dingen en hopelijk het prachtige weer!

Ik ga deze vakantie nog maar één echt belangrijk ding doen; een prachtige baby baren ;) !


Liefs, Ell!
1.950 weergaven

Comentarios


bottom of page