top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEll Mini

Veel nieuwe tutorials! O.a. babynestje, ledikantendeken en een mooi boxkleed.

Bijgewerkt op: 5 jun. 2018
Mijn twee weken vakantie zitten er (helaas!) bijna weer op! Gelukkig was het heerlijk weer en heb ik veel leuke dingen kunnen doen.

Ik ben nu bijna 30 weken zwanger en moet zeggen dat het eigenlijk allemaal zijn gangetje wel gaat. Hoewel ik wel begin te merken dat mijn buik wat zwaarder wordt en dit kleine ongemakken met zich meebrengt, mag ik absoluut niet klagen!

Het warme weer heb ik best wel prima overleefd; hoewel ik niet uren in de zon kan zitten heb ik gelukkig geen last gehad van vocht vasthouden (afkloppen!) of andere ongemakken die hoge temperaturen met zich mee kunnen brengen. Heel fijn dus!


Warm weer zorgt er overigens wel voor dat ik buiten rondhang en niet achter de naaimachine of de laptop. Ik heb dus eigenijk minder gemaakt dan dat ik had gepland, maar daar heb ik in dit geval geen moeite mee :). Afgelopen paar dagen heb ik in de avonden mijn blog flink bijgewerkt. Met name tutorials voor babyspullen en accessoires zijn toegevoegd.

Mocht je dus nog tijd (en zin) hebben.. kun je weer aan de slag voor je mini!


Wat ik snel nog toe wil voegen aan de site is een handige hack voor leuke lakentjes (ik heb iets geniaals bedacht, vind ik zelf haha!) en leuke opbergmandjes voor op de commode.

Ook heb ik nog een leuke #twinningiswinning tutorial in gedachten, maar ik weet niet zeker of me dat dit weekend nog gaat lukken.


Op de foto's zag je al een gedeelte van de tutorials, bij deze de directe links naar de juiste pagina's.Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend en mocht je aan de slag gaan, natuurlijk veel naai-plezier!


Liefs, Ell
771 weergaven

Comentarios


bottom of page