Heb je zin om met een van de projecten aan de slag te gaan maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het vinden van de juiste stof? Klik dan eens verder. Op deze pagina vertel ik waar ik mijn stoffen vandaan haal, met welke merken ik goede ervaring heb en welke markten en webshops fijn en betrouwbaar zijn! 

Vind je de spulletjes mooi maar vind je het spannend om te beginnen? Begrijpelijk, maar dat is absoluut niet nodig! Lees hier hoe ik zelf ben gestart met het naaien en maken van spulletjes, waar je op kan letten en welke materialen je goed kunt gebruiken.  

Voor wij aan het kamertje van Lòren begonnen hebben mijn man en ik veel op Pinterest en Instagram rondgekeken om te bepalen wat we mooi vonden. We wisten bij 16 weken al dat het een meisje zou worden, dat scheelde erg met zoeken! Ben je benieuwd welke plaatjes wij hadden verzameld? Lees dan hier verder! 

Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel foto's gemaakt, we hebben pret-echo's laten maken, spulletjes verzameld en natuurlijk heb ik het een en ander opgeschreven. Nu had ik geen standaard invulboek, maar ik heb dit op een alternatieve, vrolijke manier verzameld. Ben je benieuwd? Klik dan snel verder!

In vijf minuten tover je je groeiboekje om in een gepersonaliseerd, vrolijk boekje. Met een stuk mooi kaftpapier en een goudfolie sticker ben je binnen een paar minuten klaar. Wil je aan de slag? Kijk dan snel verder!