top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEll Mini

Super simpel: Baggy-Babypants!

Bijgewerkt op: 5 jun. 2018En dan bedoel ik echt super simpel! Dit broekje kun je namelijk zelf tekenen in iedere gewenste maat: neem een broekje wat jouw kindje goed past, trek dit over, lees in mijn tutorial hoe je hier zelf netjes boordjes aan kunt zetten en klaar is kees!

Naast dat deze broekjes er ontzettend leuk uit zien, zitten ze ook nog eens super comfortabel.

Zoals je op de foto kunt zien, net zoals bij het jurkje van de vorige post, maakt het printje het broekje totaal anders. Lekker stoer met het panter-motiefje en schattig met de zwanenprint.

Beide zijn stretchstoffen (tricot) die ik heb gekocht op het stoffenspektakel. De zwanenstof is van Poppy-design en ook online verkrijgbaar, de panter-stof lag in een 'restjes' bak, hier heb ik dus helaas geen linkje of naam van. Deze stof wordt ook wel 'French Terry' genoemd; vergelijkbaar met tricot maar dan steviger.


Mocht je overigens op zoek zijn naar leuke stofjes: zelf vind ik de stoffen van Qjutie-kids erg leuk, kwalitatief goed en betaalbaar! Daarnaast heeft by Poppy en Little Darling ook erg leuke stoffen in de collectie. Mocht je wat meer willen besteden kun je eens zoeken op Elvelyckan-Design; prachtige organische katoenen stoffen uit Zweden.


Het grootste verschil met het babybroekje uit mijn eerste post is dat dat dit broekje een lossere pasvorm heeft, afgewerkt is met boordjes in plaats van elastiek en geen middennaad heeft; je knipt de voor- en achterkant uit 1 stuk.


Veel plezier & succes met de tutorial van de baby-baggy-pants, ik ben benieuwd naar jullie resultaten!

Wil je direct beginnen? Klik dan op deze link.
344 weergaven

Yorumlar


bottom of page