top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEll Mini

Babykamer inspiratie

Bijgewerkt op: 5 jun. 2018
Het moment dat ik wist dat ik wist dat ik zwanger was, wilde ik het liefst meteen beginnen met het maken en inrichten van een babykamer! Al enige tijd volgde ik op Instagram verschillende accounts met zoveel leuke ideeën dat ik niet kon wachten om deze zelf uit te voeren. Uiteindelijk zijn we zo rond de 18 weken (toen we wisten dat we een meisje mochten verwachten) gestart met het verzamelen van spulletjes en hebben we afgelopen week geverfd en behangen. De planning is om rond week 30 alles klaar te hebben, zodat we de laatste weken ons daar in ieder geval niet druk over hoeven te maken.


Het inrichten van een babykamer kan je natuurlijk op verschillende manieren doen: je kunt naar een mega-baby-store gaan, alles tegelijk kopen, dan ben je snel en makkelijk klaar. Ik moet zeggen dat de babykamers in de meest bekende winkels er best wel prima uitzagen!

Echter vind ik het zelf het leukst om het helemaal 'zelf' te doen (oftewel; samen met met mijn man). Voor ons is de babykamer dan ook echt een 'project' waar we graag onze tijd en aandacht in steken. Begonnen met een gezamenlijk moodboard op Pinterest, inmiddels een verzameling aan spullen die allemaal hun eigen plekje nog moeten krijgen.

Over Pinterest gesproken: op de DIY pagina heb ik een artikel geschreven vol baby- kinder- en shopinspiratie. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen smaak, maar houd je van licht, pastelkleuren, hout en zwart wit? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen, wellicht dat het je nog kan helpen met het inrichten van je eigen baby- of kinderkamer!
311 weergaven

Comments


bottom of page